måndag 29 september 2008

Användningen av stora bokstäver fortsätter!

Jag fortsätter att leka och testa mig fram med de stora bokstäverna från Hero Arts, Bold Caps Alphabet.

Här är två nya resultat. Ett grattiskort och ett julkort där även mina nya granar, Hero Arts Pocketful o' Holiday Trees Small är med. Jag har även köpt de stora granarna, Hero Arts Three Trees, för jag kunde inte välja...


Info: Hero Arts Bold Caps Alphabet och fåglarna är från Hero Arts Tree, birds and messages. Grattistexten är stämplat i svart och sen embossad med clear. Fåglarna sitter på distanskuddar. Stjärnorna är Quickutz.


Info: Hero Arts Bold Caps Alphabet och Hero Arts Pocketful o' Holiday Trees Small. Bokstäverna är stämplade med VersaSmall och embossade med clear och sedan utklippta. Granarna är stämplade med VersaMark och embossade med vit och sen utklippta.

Det var allt för idag, det kommer mer en annan dag.

5 kommentarer:

Hattifnatt sa...

Men kolla, de funkar ju finemangs på kort! Du har lyckats än en gång! Vad fräckt att lägga bokstäverna huller om buller och bakom stämpelmotiven och sånt - och åhh vad fina korten blev! Nu blev jag än mer sugen på bokstäverna, de står ju på min önskelista sedan tidigare :)

KRAM!

Elina sa...

Men ooh så galet snygga!! Du vet att jag fyller år snart va?? Eller nä, attans också - det gör jag inte. Men oj oj så snyggt! *tagen*

Nina sa...

Snyyyggt, snyggt, SNYGGT!!!
Herreminje...vad du är BRA!

Inger sa...

Vad läckert att skriva med några bokstäver på sniskan! Mycket tjusiga kort som vanligt! Jag har ett tag tänkt att jag behöver clearstamp-alfabet, får nog kolla in de du använt.

Anonym sa...

Shit vad fina bokstäverna blir!!!!
Du är en klippa på att få till det!
Tina