torsdag 29 november 2007

Nu är julkortsproduktionen...

...igång på riktigt. Mitt hem ser ut som ett slagfält med pysselsaker överallt. Till helgen åker jag ut till mina föräldrar då vi ska pyssla ihop med deras grannar för 27:e året i rad. I år var det flera som ville prova på att göra kort. Kul! Vi började för 27 år sedan med att stöpa ljus och ägna en hel dag åt fika, pyssel, umgås & god mat. Sen har vi gjort allt från hornskedar till tennarmband. Numera bestämmer var och en vad de vill göra. Trevligt är det i alla fall.
Här är några julkort jag har hunnit med om kvällarna den här veckan. Jag är ju inte den snabbaste kortpysslaren, men jag tror och hoppas att jag ska hinna göra alla julkort som behövs.

Som ni kanske ser så slipper ni mina dåliga foton på korten - kontoret har skaffat scanner och jag passade på att testa den. Blev det inte bättre?

2 kommentarer:

Elina sa...

Vad läckert med färgglada strumpor på lussegänget!

Nina sa...

Åh, vad avundsjuk jag blir på er jultradition med pysselträff...Det låter ju hur mysigt som helst!! Hade jag haft en större lägenhet skulle jag bjuda in mina vänner på glöggmys och pepparkaksbak och pappersjulpyssel - men det får nog vänta till nästa år (och då är du välkommen!).

Jättefina julkort. Jag älskar din stil.
Har du förresten sett mitt senaste julkort med kärleksviruset? Glömde skriva det, men det var faktiskt gjort med lite inspiration av dig! :)

*kram*