måndag 1 oktober 2007

Mässa & några nya kort!

Puh! Vilken helg... Jag förstår inte hur man ska hinna vila under helgen. I lördags tränade jag först med Truls på förmiddagen och sen åkte jag på andjakt med Leo på eftermiddagen och var inte hemma förrän efter åtta på kvällen. Sen matade jag vovvarna och gick en runda och sen var det i stort sett dags att lägga sig. Kortet nedan fick de som hade jakten i lördags.


Sen gick jag upp tidigt i söndag för att köra till mina föräldrar och lämna hundarna och sen åkte jag & mamma till mässan i Helsingborg. Jag fick träffa Maria m.fl på Kortmakaren vilket var superkul. Tack för påsen jag fick med mig hem! Jag har redan börjat :) Jag fick nog någon typ av köp-block för jag kom hem med 4 papper, ez-foam, en rulle rött satinband, en svart penna, stickles i rött & grönt samt en rulle dubbelhäftande tape.

Jag har även gjort ett grattiskort till mitt kusinbarn som blir 4 år i veckan. Eftersom han bara älskar mina hundar så fick det ju bli ett kort med en gul & en svart hund på.


Efter en kort tur på mässan så åkte vi tillbaka hem och gick jag en runda i regnet med hundarna för att sen stressa hem och passa min tvättid, men jag hann göra 2 kort igår kväll av stämplarna jag fick av Kortmakaren. Men de får ni vänta ett litet tag på.

1 kommentar:

Myran sa...

Jättesöta kort! Jag gillar färgerna på grattiskortet med hundarna.