tisdag 25 augusti 2009

KAOS-award!

Sötaste Muffin har förärat mig en KAOS-award. KAOS står i detta fallet för Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje. Tusen tack! Blev otroligt glad!

Så här ser hennes kort ut:Hur funkar det här med KAOS då? Jo, KAOS är en levande logga som sänds till någon man uppskattar. I stället för en digital award så skapar man riktiga scrapverk och skickar dessa vidare. Den som får ska i sin tur skicka vidare egengjorda KAOS-awards till några som de uppskattar. Awarden heter ju som sagt KAOS oavsett vem som gjort dem, och på den ska ens egen stil eller specialiteter finnas med.Varje KAOS-award ska innehålla titeln KAOS och skaparens eget namn och vara 10×15 cm.

Man kan givetvis fota/scanna awarden och blogga om den också om man vill. På så vis blir ju awarden ett digitalt minne, men också något man kan fysiskt spara och titta på. I bloggen utser man också nästkommande tre KAOS-vinnare. Kanske skriver man en liten förklaring om varför dessa fått awarden, eller också länkar man bara till dem, det väljer man själv.

2 kommentarer:

Muffin sa...

Klart du ska ha en award - du är ju så BRA! Härligt att du blev glad, det var liksom min förhoppning. :)
*kram*

Diana sa...

So colorful!