måndag 26 januari 2009

Samma stämpel - olika kort!

När Kortmakaren hade sin rea i mellandagarna passade jag på att köpa julstämpeln Hero Arts Poinsettia and Birds.Nu är det ju väldigt långt kvar till nästa jul så jag utmanade mig själv att använda denna stämpel redan nu till annat än julkort och här är mina tre kort.


Info: Detta kort gjorde jag genom att först stämpla med VersaMark och sedan färglägga med torrchalks. Slutligen fick några blommor och fåglarna lite glitterlim på sig.Info: Detta motiv är stämplat med Tombow-pennor. Jag målade med pennorna direkt på stämpeln, sprayade sedan lite vatten över och stämplade. Tycker att det blir ett härligt resultat och resultatet blir olika beroende på hur mycket vatten man sprutar över. Det är bara att prova sig fram. Den här veckan har Kortmakaren erbjudande på Tombow-pennor - se längst ner i detta inlägg.Info: Jag började med att stämpla med VersaMark och sedan embossa med vitt. På ett annat papper stämplade jag fåglarna i rosa och embossade med holgram sparkle. Sedan klippte jag ut dem och klistrade fast dem på det vitembossade.


Kortmakaren har denna veckan erbjudande på Tombow-pennor. Om du köper 5 Tombow-pennor får du en 6:e på köpet.

6 kommentarer:

Zarah sa...

Jättefina!! Särskilt gilar jag det blå/gula :)

Muffin sa...

Wow, så fina! Så kul att se tre så totalt olika med samma stämpel!

The Doodle Factory sa...

Wow, those don't even look like the same stamp - great technique! I love the 2nd one the most, but the 3rd is so nice as well.

Nina sa...

Herrejösses så SNYGGT! Väldigt kreativt också, att få dem så olika! Jag gillar nog det översta mest - men smaken är ju som baken ;)

LinaK sa...

Härlig stämpel och jättefina kort! Jag gillade det gula bäst. Vad duktig du är!

mojje sa...

så roligt när man kan se hur olika resultaten kan vbli med en och samma stämpel!!Superfina dessutom!