onsdag 7 maj 2008

Nytt DT-paket = nya kort!

Igår fick jag ett helt underbart DT-paket från Kortmakaren. Jag kan bara säga WOW!!! Massor med nya underbara mönstrade papper som kommer in i webbutiken vilken dag som helst och de nya stämplarna. Jag hade egentligen ingen tid att pyssla igår kväll, men jag kunde helt enkelt inte låta bli... Skulle packa och städa innan jag åker ikväll, men jag får väl städa när jag kommer hem istället. Allt material kommer från Kortmakaren, även kortstommar och mönstrade papper.


Stämpel - Wilma Långstrump samt nya textstämpeln Grattis 6, Blommorna är Petaloo Fancy Foam Flowers, Wilma är färglagd med ProMarkers, de mönstrade papperna är från DCWV Glitterstack.


Stämplar - Ludwig badar, Wilmis som sessa och de nya textstämplarna Kille & Tjej, Hjärtat är Chipboard från Heidi Grace/Fiskars (kommer snart till butiken), Wilma & Ludwig är färglagda med ProMarkers, detta underbara mönstrade papper kommer från Heidi Grace/Fiskars.

Sen vill jag även passa på att tipsa om att det just nu pågår en utlottning av de nya textstämplarna i Kortmakarens blogg.

2 kommentarer:

Nina sa...

Så söta kort!! Hoppas att du har det bra i sommarvärmen.

*KRAM*
//N

Sara - SaGam sa...

jag tycker om dina kort väldigt mycket och har den äran att få känna på dom hos kortmakaren med jämna mellanrum. Gillar din känsla för färg och "renhet"!!