tisdag 30 november 2010

Tiden går fort!

Och imorgon är det redan december. Vart tog november vägen? Snön och kylan har kommit och jag är allt annat än lycklig. Livet blir så mycket tråkigare. Det är jobbigt att ta sig till och från jobbet. Jag cyklar ju dessutom hem på lunchen för att släppa ut Truls. Sen kan jag inte träna med Truls på grund av snön. Så nej, snö vill jag inte ha.

Jag har ett gammalt kort att visa er idag som jag skickade till gulliga Muffin tillsammans med en stämpel.Blomman är en vanlig pappersblomma som jag "doppat" i VersaMark och sedan embossat med klart pulver tre gånger. Tycker att det blir en rolig effekt.

söndag 21 november 2010

Har ju glömt!

Jag har ju helt glömt bort att visa er det här kortet. Jag har lekt med mina Distress dynor och vatten. En mycket rolig lek måste jag erkänna. Sen stämplade jag med en annan bakgrundsstämpel över allt.Hoppas att ni har haft en bra helg - det har i alla fall jag.

tisdag 16 november 2010

Utmaning hos Caardvarks!

Jag glömde nästan helt bort att fotografera kortet jag gjorde till Caardvarks die cut utmaning där man skulle göra ett julkort. Sista dagen att deltaga är imorgon.

Så här blev mitt bidrag:

lördag 13 november 2010

Härlig lördag!

Var uppe kl 8 idag för att åka iväg och gå en långrunda med hundarna och sen träna med Truls. Kom hem strax efter kl 13 och åt lite lunch. Sen satte jag mig vid pysselbordet och knåpade ihop ett kort till Caardvarks utmaning. Det ligger just nu på tork så jag får fotografera det i mörkret sen. Ikväll blir det tidigt i säng då jag ska gå upp mitt i natten för att åka iväg på året sista tävling med Truls. Om jag berättar att det är samling norr om Halmstad kl 7.30 så kanske ni kan ana när jag måste gå upp. Tilläggas kan att jag bor i Malmö ;)

Tror inte att jag har visat er detta kort.

fredag 12 november 2010

Äntligen fredag!

Det är äntligen fredag! Jag har haft en rätt tuff vecka på kontoret och just nu sitter jag med en kopp latte och laddar för den sista dagen på kontoret den här veckan.

Jag skrev ju att jag hade fler kort att visa er. Här är ett av dem.Ha en underbar fredag!

tisdag 9 november 2010

Sista inlägget för idag?

Jag är som ni säkert redan förstått inne i en utmanings-/tävlingsperiod. Det är vansinnigt roligt att tävla och utmana sig själv. Denna lilla tävling hittade jag hos Embellish Magazine.

Utmaningen löd: This challenge requires you to embellish a bag using the color challenge below.Här är mitt bidrag:Tro det eller ej, men jag har ännu mer som jag skulle kunna visat er. Men det får vänta till en annan dag istället. Känns alldeles underbart att vara inne i ett "pysslestim".

90 minutes scramble!

I lördags kväll var det "90 minutes scramble" på Hero Arts diskussionsforum. Detta innebar att vi fick utmaningen kl 21 och hade sedan 90 minuter på oss att skapa och ladda upp våra bidrag. Den här gången skulle man göra ett julkort och ha med en icke-julig blomma. Roligt är det att pressa sig själv på kort tid.

Som ni ser så har jag använt det söta rådjuret/renen igen.

Ny månadsutmaning!

Scraplagret har en ny månadsutmaning som jag hoppade på. Den var inte helt enkel tyckte jag.

Det är en kombinationstävling där man skulle "Skapa något i höstskalan röd/gul/orange, med turkos som accentfärg. Om du gör kort eller altrat ska du ha med minst två stämplar (valfria - motivstämplar, textstämplar osv spelar ingen roll)."

Här är i alla fall mitt bidrag. Den söta renen/rådjuret är en nyhet från Hero Arts som jag lovar att ni kommer att få se fler gånger ;)

lördag 6 november 2010

Ett rött julkort!

Jag har inte hunnit pyssla så mycket den här veckan, men några kort hann jag dock med. Bland annat detta röda julkort nedan. Hade tänkt pyssla idag, men vädret var så fint att jag istället åkte iväg och tränade med Truls.Ska försöka hinna pyssla lite ikväll. Bland annat blir det en 90 minuters utmaning hos Hero Arts. Efter att man fått reda på utmaningen har man 90 minuter på sig att skapa efter den inklusive lägga upp en bild. Jag har varit med om detta en gång tidigare och det var riktigt roligt.

tisdag 2 november 2010

Thinking Inking!

Hos Two Peas har Jennifer McGuire under ett par veckor Thinking Inking klasser. Hon visar hur man använder olika tekniker i väldigt informativa videor.

Samtidigt kan man vara med och tävla hos Hero Arts - vilket jag gjorde efter att ha sett några av Jennifers videor. Jag var ju bara tvungen att testa. Nedan ser ni resultatet.


Jag färgade in bakgrundsstämpeln med tre olika distress dynor, sprayade på massor med vatten och stämplade. Sen stämplade jag textstämpeln i en av de färger jag använt på bakgrundsstämpeln. Jag färgade därefter in ett akrylblock, sprayade vatten på det och stämplade på ett vitt papper. När det torkat stämplade jag fjärilarna på detta papper och klippte ut dem.