lördag 31 juli 2010

Jag har haft semester!

Jag har haft två veckors semester och på måndag börjar jag jobba igen. Större delen av min semester tillbringades i stugan utan papperspyssel och jag har ännu inte plockat fram det från sina skåp än. Kände att jag behövde en papperspaus och tog istället med mig garn och virknål till stugan. Ska försöka fotografera mina alster någon dag. Till dess får ni hålla till godo med nedan kort som jag inte visat än. Jag hoppas komma igång med papperspysslandet snart igen.

måndag 12 juli 2010

Vill ni lära er att vika en ask?

Om ni vill lära er att vika en ask så tycker jag att ni ska besöka Kortmakares blogg där jag idag visar hur man gör.Asken kan givetvis vikas i olika storlekar. Visst blir de fina?!?

söndag 11 juli 2010

Kortskissen #100

Såg att Kortskissen firade med sin 100:e skiss och det var självklart att jag ville vara med och fira dem. Jag brukar besöka deras blogg i jakt på en fin skiss när inspirationen tryter.Eftersom jag var lite sent ute får ni ursäkta den urkassa bilden. Ska försöka ta en ny nästa vecka.

torsdag 8 juli 2010

Sista utmaningskortet för idag!

Mitt sista utmaningskort idag. Vågar nog inte skriva sista för den här veckan för jag har fler utmaningar jag vill delta i. Detta kort är till Caardvarks senaste utmaning.

Utmaning hos Scraplagret!

Här är ännu en utmaning jag har hittat. Scraplagret har den här månaden en utmaning där man skulle göra ett manligt kort i färgerna blått, grönt & brunt.

Jag tyckte att min nya rutiga stämpel var lite manlig och färgade in den med hjälp av Tombow pennor. Ugglan är en av mina favoriter till manliga kort så han fick vara med och då färglagd i manliga färger.

Kortet tänker jag ge min kollega när han kommer tillbaka från sin semester på måndag.

CPS skiss!

Jag är som jag tidigare skrivit inne i ett utmaningstim. Jag letar utmaningar lite här och där och hoppar på så många jag kan. Här är mitt bidrag till veckans CPS skiss.

Veckans skissMitt bidrag

måndag 5 juli 2010

Vilken helg!

Vilken underbar och solig helg det har varit. Hade bara önskat att jag var ledig idag också, men det är jag inte och snart ska jag cykla till kontoret. Här är ett kort jag ska ge en av mina kollegor när hon kommer tillbaka från semestern.

söndag 4 juli 2010

Bidrag till Ett Trykk!

Jag var helt inne i ett utmaningsstim igår kväll. I mitt letande efter utmaningar hittade jag en hos Ett Trykk där man skulle inspireras av bilden nedan. Bilden innehöll några av mina favvofärger så jag kunde inte låta bli att göra ett kort till denna utmaning.

Jag har använt en av mina nya bakgrundsstämplar från Darkroom Door. Tyvärr hade jag inte tillräckligt med EZ-foam så jag kunde bara montera 2 av 3. Måste beställa mer på måndag.

Bilden man skulle inspireras av:


Här är mitt bidrag:

Bidrag till StampARTic sketch!

Såg att StampArtic hade en skissutmaning. Blev inte helt nöjd med mitt bidrag, men här är det i alla fall.

Skissen


Mitt bidrag

torsdag 1 juli 2010

Fler av Kortmakarens nyheter!

Här är några fler kort med Kortmakarens nyheter som jag gjort. Visst är stämplarna fina?!?Tema gult hos Pysslemyran!

Såg idag att Pysselmyran hade en utmaning i temat gult. Något jag så klart inte kunde motstå att testa. Sen att jag var lite galen och klippte ut Blomrankan kan vi ju tala lite tyst om...

Här är i alla fall mitt bidrag.