onsdag 25 november 2009

Utmaning hos Lucy!

Söta Lucy har en färgutmaning i sin blogg där man ska använda sig av färgerna pale pink, aqua och kraft. Här är mitt bidrag.


Stämplarna jag har använt är Kortmakarens Sirlig jul.

måndag 23 november 2009

Hoppsan - glömde visst bort bloggen!

Det har varit full rulle och jag har helt enkelt glömt bort att uppdatera här. Jag gjorde ju två runda kort till som jag skulle visa er. Sen en annan bidragande orsak är att jag inte har haft möjlighet att fotografera mina kort eftersom det är så mörkt. Men några till ligger i kameran så jag ska ha lite mer att visa er i veckan. Om jag bara kommer ihåg att uppdatera...
torsdag 12 november 2009

REA hos Kortmakaren!

Fredag den 13/11 mellan kl:00.01-23.59 har Kortmakaren 20-70% rabatt i butiken och 15% rabatt i webshopen (med reservation för slutförsäljning).

onsdag 11 november 2009

Runt kort!

Jag har gjort ett (eller egentligen flera) runt kort till Caardvarks utmaning. Jag gjorde tre stycken runda kort på pysselträffen hos Stämpelgården i lördags. Och kortet nedan är det jag valde ut till den här utmaningen.

måndag 9 november 2009

Jag vann!!!!

Förra helgen var jag med i pyssels cyberpyssel. Jag hann med två utmaningar. Och jag vann en skisstävling där man skulle använda sig av svart & orange.Tack Nina för hinten ;) och grattis till 3:e priset.

Ett grönt kort!

En av utmaningarna på Stämpelgårdens pysselträff var att skapa ett kort i övervägande grönt. Jag kunde inte låta bli att sätta till lite råsa också.

söndag 8 november 2009

Farsdag!

Idag har jag hunnit med en hel del. Åkte hemifrån vid nio för att träna hundarna. Var hemma igen stax innan två. Eftersom det var kallt och blåsigt så frös jag lite när jag kom hem så det fick bli ett varmt bad. Sen har jag hunnit fira pappa och farfar.

Kortet nedan fick pappa idag.

Veckans Hero Arts utmaning!

Veckans Hero Arts utmaning var en riktigt rolig en. Man skulle göra ett julkort i icke traditionella färger. Jag valde en av mina favorit färgkombinationer. Vitt, rosa & orange kan väl aldrig vara fel?!?

lördag 7 november 2009

Sirlig jul!

Efter en härlig pysseldag på Stämpelgården har jag nu satt mig i soffan. Jag hann med hela 6 kort på pysselträffen idag. Mycket nöjd! Det blir ett kort i timmen. Och då hann jag ändå äta lunch, fika och shoppa lite. Shoppingen blev det vanliga - cardstock! *fniss*

Här är två kort jag gjort med mina nya fina stämplar.
fredag 6 november 2009

Del av pysslet nerpackat!

Och nu undrar jag vad jag kan ha glömt att packa som jag kanske behöver när det imorgon är dags för pysselträff på Stämpelgården. Ska bli så roligt!

Jag har faktiskt pysslat några kort med mina nya stämplar, men det är så mörkt och trist så jag ska försöka hinna fotografera dem i helgen när det är ljust.

Trevlig helg ♥

måndag 2 november 2009

Äntligen!

Äntligen har mina stämplar som jag beställde för ett tag sedan kommit från Kortmakaren. Har precis monterat dem och nu ska jag sätta mig och leka lite med dem.