lördag 31 januari 2009

Söta ugglan!

Den här ugglan är nog min absoluta favoritstämpel. Tycker han är vansinnigt söt. Trots att han har snöflingor på tröjan tycker jag att han funkar året runt. Eller det är åtminstone vad jag intalar mig själv.

fredag 30 januari 2009

Veckans Hero Arts utmaning!

Denna veckans Hero Arts utmaning går ut på att använda hjärtan till annat än till alla hjärtans dag. Här är mitt bidrag.


Jag stansade ut ett QK hjärta i det gröna pappret och stämplade sedan den lille söte filuren bakom.

måndag 26 januari 2009

Inget vitt i regnbågen, men...

Jag kunde inte låta bli att göra ett kort i enbart vitt/beige till Irenes Regnbågsutmaning. Irene är den som ritar alla fantastiska Doodle Factory motiven.

Caardvarks - Seeing Spots!

Jag hoppade genast på Caardvarks utmaning Seeing Spots. Nu fick jag ju anledning att använda min nya favoritstämpel igen. Prickar, prickar, prickar...

Samma stämpel - olika kort!

När Kortmakaren hade sin rea i mellandagarna passade jag på att köpa julstämpeln Hero Arts Poinsettia and Birds.Nu är det ju väldigt långt kvar till nästa jul så jag utmanade mig själv att använda denna stämpel redan nu till annat än julkort och här är mina tre kort.


Info: Detta kort gjorde jag genom att först stämpla med VersaMark och sedan färglägga med torrchalks. Slutligen fick några blommor och fåglarna lite glitterlim på sig.Info: Detta motiv är stämplat med Tombow-pennor. Jag målade med pennorna direkt på stämpeln, sprayade sedan lite vatten över och stämplade. Tycker att det blir ett härligt resultat och resultatet blir olika beroende på hur mycket vatten man sprutar över. Det är bara att prova sig fram. Den här veckan har Kortmakaren erbjudande på Tombow-pennor - se längst ner i detta inlägg.Info: Jag började med att stämpla med VersaMark och sedan embossa med vitt. På ett annat papper stämplade jag fåglarna i rosa och embossade med holgram sparkle. Sedan klippte jag ut dem och klistrade fast dem på det vitembossade.


Kortmakaren har denna veckan erbjudande på Tombow-pennor. Om du köper 5 Tombow-pennor får du en 6:e på köpet.

torsdag 22 januari 2009

Color Inspiration #39

Även denna vecka hoppade jag på Kristina Werners färginspiration. Roliga, men ganska svår färgkombination.

Här är veckans färger


Och här är mitt kort

onsdag 21 januari 2009

Birthday Somethings - CHALLENGE

Jag hoppade på ännu en utmaning som jag hittade via Starving Artistamps som denna veckan sponsrar Stamp Somethings blogg. Utmaningen var att göra ett grattiskort.

Här är mitt bidrag


For my english speaking readers... Var é tårtan = Where's the cake

Mojo skiss 70!

Jag har under en tid tittat på skisserna på Mojo utan att ha deltagit. Men den här veckan hoppade jag på. Här är denna veckans skiss.Och mitt bidrag

Alla stämplar är från Hero Arts.

Rosa och orange!

Ja, och så lite embossing ;)

måndag 19 januari 2009

Guess what?!?

Japp, ännu mera embossing. Detaljer finns i Kortmakarens blogg. Kortmakaren har även specialerbjudande på embossingpulver just nu.Detaljbild

lördag 17 januari 2009

Tag-pocket!

Utmaningen denna veckan i Hero Arts blogg har varit att göra ett kort med en eller flera fickor. Jag funderade både länge och väl innan jag kom på att jag kunde göra ett tag-pocket kort. Här är resultatet. Faslig massa stämplar använda så jag orkar inte skriva vilka, men de flesta är Hero Arts nyheter. Kan berätta att det är stämplar från totalt 7 clear set och en monterad.Skönt med helg!

Idag har jag varit och klippt och färgat håret. Det blev ganska mörkt och lugg. Väldigt nöjd faktiskt.

Jag har även hunnit med att gå hemma 3 dagar den här veckan pga att jag är uppsagd och nu har två arbetsfria veckor. Att leta jobb nu är inte det roligaste, men jag är än så länge positiv och hoppas att jag inte ska behöva gå hemma allt för länge.

Ett kort jag gjorde i veckan med de nya Hero Arts Woodland Creatures.

fredag 16 januari 2009

Det kommer mera!

Ni har väl inte tröttnat på embossade alster än va? Här kommer ännu ett. Resistteknik på cardstock. Ja, och så bling förstås.

Glöm inte bort att kolla in Kortmakarens blogg för detaljer.

onsdag 14 januari 2009

Color Inspiration #38

Även den här veckan gjorde jag ett kort efter Kristina Werner's färginspiration. Här är färgerna man skulle inspireras av den här veckan.Här är mitt bidrag.

Mera embossing!

Ett kort där jag embossat såväl bakgrund som text i guld. När det gäller embossingpulver så är nog guld min absoluta favorit, eller klar, eller hologram eller vit... Ja, ni förstår va?!? Fast i embossing-träsket. *fniss*

Glöm inte bort att kolla in Kortmakarens blogg för detaljer.

måndag 12 januari 2009

Lekt med mina nya stämplar!

I fredags låg en paketavi på mitt hallgolv. Så i lördags kunde jag äntligen hämta ut mina rea-fynd från Kortmakaren. Vet inte om det var tur eller otur att jag fick allt jag hade beställt. Jag beställer nog saker som ingen annan gör tror jag... Köpte 2 HA DesignBlock, HA ugglan här nedan, 2 dynor och ett HA clearset som inte var på rea. Tur var att jag fick massa fina saker - otur är väl att jag måste betala oxå.

Här är två kort jag har gjort med mina nya fina stämplar. Fler kort kommer snart.


Hero Arts Big Owl i rosa och grönt.

Många gånger när jag surfar runt ser jag saker som gör att jag bara måste testa en egen variant. Detta kort nedan är ett sådant. Jag såg att någon hade embossat ett mönster på enfärgat papper. Det måste bli snyggt på svart tänkte jag och var tvungen att testa direkt. Varför vänta? Här är i alla fall resultatet. Inte så bra fotograferat, men det är mörkt... Men jag är mycket nöjd med resultatet.


Hero Arts Dot Flourishes

Detaljbild

Har ni sett?

Inkido som bland annat gör galet snygga stämplar har just nu en blogg candy i sin blogg. Det kan ni väl inte missa. Åh, vad jag längtar tills jag får se nya kollektionen. Man kan redan se en bild av de nya papperna som kommer.

Som sagt - missa det inte.

Embossingveckor hos Kortmakaren!

Med början idag har Kortmakaren embossingveckor dels i bloggen och i butiken. Jag står för inspirationen i bloggen under denna och nästa vecka och i butiken har Kortmakaren speicialerbjudande på embossingpulver. Så skynda över och kolla i bloggen och i butiken.Detaljbild


För mer information om hur jag har gjort och vilka produkter jag använt - besök Kortmakarens blogg.

söndag 11 januari 2009

I sista stund!

Japp, så här i sista stund fick jag till ett kort till veckans Hero Arts utmaning som var "layers". Inte det lättaste tyckte jag, men jag gillar att utmana mig själv. Så här blev mitt kort.

Ugglan fungerar som lås till kortet.


Så här ser kortet ut när det är öppet.

lördag 10 januari 2009

Color Inspiration #37

Jag har gjort ett kort efter Kristina Werner's färginspiration. Här är färgerna man skulle inspireras av.Här är mitt kort.

onsdag 7 januari 2009

Publicerad i Scrapbooking mm!

Äntligen kan jag berätta att jag har två kort i Scrapbooking mm jan/feb numret. Gissa om jag blev glad när jag någon gång i höstas fick reda på att mina två kort jag skickade in skulle publiceras. Jag får tacka Hattifnatt för tipset hur jag skulle vika det ena. Tack vännen ♥

Eftersom jag har fått reda på att jag visst inte får visa mina kort så har jag nu tagit bort dem. Återekommer längre fram med dem.

tisdag 6 januari 2009

Förra veckans HA utmaning!

I sista stund hann jag med ett bidrag till förra veckans Hero Arts utmaning att göra tack-kort, gärna med en julstämpel. Här är mitt mycket lila bidrag.

söndag 4 januari 2009

Vitt & guld!

Oj, vad snyggt det blev att embossa den nya Hero Arts Raindrop Background i guld. Stämplade sedan Hero Arts Many Hearts över varandra och embossade även dessa i guld. Efter att jag klippt ut dem satte jag dem på distanskuddar.lördag 3 januari 2009

Nya Doodle Factory stämplar!

Nu kommer det nya fina Doodle Factory stämplar igen. Kärlekstema denna gång. Starvingartistamps är som vanligt väldigt givmilda och har en giveaway i sin blogg just nu.

Årets första kort!

Då var det dags för årets första kort. Kommer snart fler kort...Djuren är nya Hero Arts stämplar och grattis är skrivet med ett Hero Arts clear stamp set.

torsdag 1 januari 2009

Mina 10 kortfavoriter 2008!

Jaha, då var 2008 över och idag är början på ett nytt år. Och jag tänkte börja året med att visa mina 10 kortfavoriter för 2008 som så många andra redan har gjort. Jag lyckades med en produktion på 222 kort. Det var inte det lättaste att välja ut endast 10 stycken av dem, men här är de i alla fall utan inbördes ordning.