onsdag 30 juli 2008

Jag har inte hunnit mycket!

Jag har inte hunnit pyssla mycket på min semester - det är för fint väder. Jag har istället tillbringat mycket tid ute med hundarna och sen på stranden. Har faktiskt hunnit göra 5 kort, men 2 av dessa kan jag inte visa än. Sen har jag även gjort en doptavla till min systerson, men den får jag visa en annan dag.

Här är korten jag kan visa i alla fall. Nu packar jag snart för min resa till norrland och är åter vid datorn om 1½ vecka.


Stämplar: Doodle Factory


Stämplar: Doodle Factory och High Hopes


Stämplar: Doodle Factory

måndag 28 juli 2008

Nya QK alfabet!

Quickutz har kommit med en MASSA nya alfabet. Alla dessa nya QK alfabet finns hemma hos Kortmakaren. Du kan se dem här.

Imorgon kommer jag visa några kort jag gjort under semestern. Jag har inte hunnit med så mycket som jag hade trott - det har varit alldeles för fint väder.

fredag 18 juli 2008

♥ Semester ♥

Japp, nu har jag äntligen semester i hela 3 veckor. I två veckor ska jag slappa, träna hund, läsa, pyssla, åka till Köpenhamn och förhoppningsvis även bada & sola.

Min sista vecka kommer att tillbringas i "norrland", i Kall, som ligger vid Åreskutan. Det är HELA familjen som åker dit. Jag, mamma, pappa & hundarna bilar upp och sen flyger syster, svåger & Elliot upp.

Jag som inte brukar gilla Basic Grey!

Jag brukar inte gilla papper från Basic Grey har helt fallit för den här kommande kollektionen. Kolla bara!!!





De andra kommande Basic Grey kollektionerna kan du se här.

onsdag 16 juli 2008

Jag har inte försvunnit än!

Jag har inte försvunnit på semester än och jag har pysslat en massa. Men bara en massa hemliga saker. Kan nämna att ett av dem är ett bröllopskort, men vill inte visa det förrän den stora dagen.

Fredag är sista dagen jag jobbar och sen har jag 3 veckors semester. Ska bli så skönt! Åker till stugan redan på fredag kväll så nu är det dax att fundera ut vad för pyssel som ska följa med dit.

söndag 13 juli 2008

DT-kort för Kortmakaren!

Ännu ett kort med mina nya Tombow-pennor. De är enkla och roliga att jobba med. En guide hur man använder dem hittar ni här.


Stämplar: Blomma från Hero Arts - Solid flowers flourish, Glad Sommar är Kortmakarens egen.

fredag 11 juli 2008

För evigt & alltid!

Mina kära vänner gifte sig ju i smyg häromdagen och jag var ju bara tvungen att göra ett kort till dem. Så här blev resultatet - inte speciellt traditionellt, men jag är nöjd.


Stämplar: Doodle Factory

torsdag 10 juli 2008

Grattiskort till kusin!

På söndag blir min allra yngsta kusin 15 år. Detta måste ju firas! Av oss får hon mascara & några ögonskuggor och detta kort. Inspirationen kommer från detta underbara Nina-kort. Jag fick äntligen användning av mitt "våg-papper".


Delfinen & textstämplarna är från Doodle Factory.

Igår kväll var jag tvungen att börja fundera på ett nytt kort - mina vänner har gift sig i smyg i Aten. Får nog bli ett kort som inte är så traditionellt - har lite idéer...

måndag 7 juli 2008

Award!

Jag har fått en award av gulliga Elin. Tusen tack!



Who gets the "Brillante Webblog Award"? Websites and blogs, which by its currency,
the issues of choice and for their designs are especially noteworthy.

Here are the Award Rules:

1. The winner can take the logo.
2. Place a link to the person that send you the award.
3. Give the Award to at least 7 other Blogs, which by its currency,
the issues of choice and for their designs are especially noteworthy.
4. Put a link to these sites on your Blog.
5. Write a comment on their Blogs that they've won an Award.

Jag skickar den vidare till:
Cissi
Helen
Linda
Maria
Paula
Tina
Sara

fredag 4 juli 2008

En liten prinsessa!

En liten prinsessa är född! Mina vänner fick den 1/7 en liten flicka och jag var ju bara tvungen att göra ett princesskort.


Material: Prinsess- och svamp-stämplar från Doodle Factory färglagda med ProMarkers, ringarna är Layering Circles från Hero Arts stämplade med olika VersaSmall. Text min egen samt QK Sunshine.

torsdag 3 juli 2008

Nya DT-kort för Kortmakaren!

Efter DT-träffen i Floda kom jag hem med en massa nya idéer och lite nytt material från Kortmakaren. Jag fick för första gången prova Tombow-pennor. Vet egentligen inte om det var så bra, jag köpte i alla fall 7 stycken och inser att jag behöver fler.


Material: Papper Bazzil samt ColourCopy att stämpla på. Blommorna är Gel-á-tins Wild Things som är "målade/stämplade" med mina nya Tombow-pennor, Glad Sommar är Kortmakarens och stämplad med VersaSmall.


Material: Stämplarna är Kortmakarens egna: Prästkrage, Blomma enkel samt Puss & Kram. De är stämplade på ColourCopy och blommorna är målade med ProMarkers.

tisdag 1 juli 2008

Kort med mina nya stämplar!

Då har jag invigt några av mina nya stämplar från Verve Visual. Jag har under en längre tid tittat på dessa och till slut slog jag till. De är roliga att jobba med då du kan bygga ihop olika "motiv" med dem. Har även insett att jag superenkla kort med dessa stämplar. Passar liksom inte med en massa tjafs. Och så har jag börjat använda min design ruler mer och mer - det blir ju såååå snyggt!!!




Den stora fjärilen är stämplad på mönstrat papper och har uppvikta vingar vilket inte framgår av denna scannade bild.